Planterøddernes hverdagsfavoritter -

Nem og sund plantebaseret mad fra bunden

Igennem mere end et år har vi arbejdet på en kogebog! Ja, hvor vildt er det ikke lige - og nu er den klar og vi glæder os til at høre jeres reaktion!

I den har vi samlet vores plantebaserede hverdagsfavoritter - de retter og ting, vi selv spiser i en travl hverdag, uden at stå og bruge flere timer i køkkenet, men uden at gå på kompromis med hverken smag eller sundhed!

Med 'Planterøddernes Hverdagsfavoritter - nem og sund plantebaseret mad fra bunden' får du både viden om plantebaseret kost og inspiration til, hvordan du får flere grønne fødevarer på tallerkenen uden for meget sved på panden.

Bogen giver dig mere end 70 hverdagsopskrifter lavet fra bunden med betagende bælgfrugter, fyrrige fuldkorn, gavnlige grøntsager, forførende frugter og nydelsesfulde nødder. Råvarer, der giver dig optimal sundhed, næring og smag.

Køb bogen her:

Bogen kan købes i et fysisk eksemplar til 295 kr gennem vores udgiver Books on Demand og kan også snart købes som E-bog. Du kan købe bogen her: Køb kogebogen Planterøddernes Hverdagsfavoritter her

Vi bestiller også selv et oplag som du har mulighed for at afhente i Viborg efter aftale med os. Vi kommer med mere info, når vi har modtaget oplaget.

kogebog.png