planterødderne foredrag

"Vi tilpasser vores indhold til din målgruppe og har erfaring i at formidle til forskellige målgrupper - med den plantebaserede kost som fællesnævner"

Book Planterødderne til et foredrag om plantebaseret mad

Er I en skoleklasse, forening eller anden form for gruppe og ønsker I at blive klogere på plantebaseret mad? Eller vil du gerne give en forsamling muligheden for at få mere viden om plantebaseret mad?

 

Plantebaseret mad er kommet på dagsordenen i Danmark, men hvad er plantebaseret kost og hvorfor er det en fordel at leve plantebaseret ud fra et miljøperspektiv og et sundhedsperspektiv? Book Planterødderne til et foredrag og bliv klogere på blandt andet de to spørgsmål – serveret med både forskning og humor og med udgangspunkt i din målgruppe.

 

Et foredrag med os kan indeholde mange forskellige emner alt efter, hvad der er relevant for jeres gruppe eller forsamling.

 

Vi har tidligere holdt oplæg/foredrag og været omkring:

 

  • Hvad plantebaseret mad er

  • Hvordan lever man nemmest plantebaseret i en travl hverdag

  • Hvad forskningen siger omkring plantebaseret mad?

  • Hvordan plantebaseret mad kan være med til at forebygge livsstilssygdomme

  • Hvordan motivation og vaneændring ved vægttab eller livsstilsændringer kan gribes an.

  • Hvordan du kan undgå madspild

  • Hvad bæredygtigt, plantebaseret mad kan være

Vores foredrag som Planterødderne:

Vi er begge erfarne foredragsholdere gennem vores job, studie og frivillige arbejde. Som Planterødderne har vi været på vejen i 2018 og sammen afholdt foredrag i Holstebro på en plantebaseret café og Sønderjylland på en seniorhøjskole. I 2019 var vi en tur i Silkeborg forbi Kost- og Ernæringsforbundet, Øhaven i Herning, Snapsting i Viborg og Diabetesforeningens lokalafdeling i Viborg.

Situationen omkring corona har sat en pause for foredrag her i 1. halvår 2020, men vi er altid åbne for at komme ud og holde foredrag, så kontakt os gerne og vi kan aftale, hvad der er det rigtige for jer.