"Vi tilpasser vores indhold til din målgruppe og har erfaring i at formidle til forskellige målgrupper - med den plantebaserede kost som fællesnævner"

Book planterødderne til et foredrag om plantebaseret mad

Er I en skoleklasse, forening eller anden form for gruppe og ønsker I at blive klogere på plantebaseret mad? Eller vil du gerne give en større forsamling muligheden for at få mere viden om plantebaseret mad?

 

Plantebaseret mad er kommet på dagsordenen i Danmark, men hvad er plantebaseret kost og hvorfor er det en fordel at leve plantebaseret ud fra et miljøperspektiv og et sundhedsperspektiv? Book Planterødderne til et foredrag og bliv klogere på blandt andet de to spørgsmål – serveret med både forskning og humor og med udgangspunkt i din målgruppe.

 

Et foredrag med os kan indeholde mange forskellige emner alt efter, hvad der er relevant for jeres gruppe eller forsamling.

 

Vi har tidligere holdt oplæg/foredrag og været omkring:

 

  • Hvad er plantebaseret mad?

  • Hvordan lever man nemmest plantebaseret i en travl hverdag?

  • Hvad siger forskningen omkring plantebaseret mad?

  • Plantebaseret mad og forebyggelse af livsstilssygdomme

  • Motivation og vaneændring ved vægttab eller livsstilsændringer

  • Undgå madspild

  • Bæredygtigt, plantebaseret mad

 

Vores foredrag som Planterødderne:

Vi er begge erfarne foredragsholdere gennem vores job, studie og frivillige arbejde. Som Planterødderne har vi været på vejen i 2018 og afholdt foredrag i Holstebro og Sønderjylland. I 2019 har vi planlagt foredrag i januar for Kost og Ernæringsforbundet i Silkeborg og i Øhaven i Herning til Marts. Derudover har vi nogle foredrag på vej, men er altid åbne for at komme ud og fortælle om plantebaseret kost for dig og din gruppe.

 

Kontakt os gerne og vi kan få en snak om, hvad I gerne vil høre om indenfor plantebaseret kost og hvad vi kan tilbyde lige netop jer.

Mail: planteroedderne@gmail.com - tlf: 25 30 98 05 (Dennis) 22 92 55 52 (Stig)